Direct naar content

Vrijwilligerswerk

Kan ik je helpen?

Kevin van den Broek | Consulent Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Zet je vrijwillig in voor een ander! Dat kan op heel veel verschillende manieren. Er is er altijd wel wat leuks te vinden. Eenmalig, kortdurend of voor langere tijd. Een plek om je talenten te ontwikkelen, iets te doen voor de maatschappij, je dag in te vullen of in contact te komen met anderen. Kijk op onze vacaturebank voor een overzicht van de vrijwilligersvacatures in de gemeente Nijkerk: klik hier

Wil je meer informatie over de vacatures of zit er niets tussen wat je aanspreekt? Sigma denkt graag met je mee over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen. Onze medewerkers staan voor je klaar om hierover met je in gesprek te gaan. We kunnen een afspraak inplannen voor een telefonisch gesprek of een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor. Samen gaan we op zoek naar de juiste plek voor jou. Ook wanneer er extra goed gekeken moet worden naar een passende plek, vanwege een ziekte of beperking. Lees hier meer over bij de dienst ‘Vrijwilligerswerk+’.

Organisaties

Voor informatie en advies over de werving van vrijwilligers kunnen maatschappelijke organisaties terecht bij één van de medewerkers van onze dienst Vrijwilligerswerk. Om vrijwilligers te werven kun je gebruik maken van de digitale vacaturebank op de website van Sigma.

Door je te registreren, kun je zelf vacatures plaatsen en beheren. Daarnaast leggen wij in een persoonlijk gesprek graag uit wat wij nog meer voor jouw organisatie kunnen betekenen. Klik hier om direct naar de vacaturebank te gaan.