Direct naar content
't Veense Hart, Nijkerkerveen 01 Jan 00:00 - 21:00

Vertelvoorstelling Rouw en Trouw

Geïnspireerd door haar werk heeft de Nijkerkse Tanja Viveen-Molenaar, theoloog en inmiddels 20 jaar werkzaam als geestelijk verzorger in de ouderenzorg, de vertelvoorstelling Rouw en Trouw: verhalen uit het verpleeghuis, gemaakt.

In deze voorstelling staan twee verpleeghuisbewoners centraal. Eén van hen heeft een beroerte doorgemaakt, de ander heeft dementie. Hun verhalen worden vanuit verschillende perspectieven verteld; de verteller, de ouderen én hun kinderen vertellen hun verhaal. Het zijn verhalen van ouder worden, verdriet en vervreemding, maar het zijn ook verhalen van verbinding, kracht, nabijheid en humor. De voorstelling vormt uiteindelijk één geheel waarin gesproken woord en muziek elkaar afwisselen.

Op dinsdagavond 28 mei zal Tanja Viveen-Molenaar optreden in ’t Veense Hart aan de Van Noortstraat in Nijkerkerveen. Deze voorstelling wordt aangeboden door Sigma aan iedereen die zich in bovenstaande herkent, mantelzorger, oudere of overige geïnteresseerde. Inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur gaat het programma van start. Na de voorstelling is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen onder het genot van een drankje en zullen we uiterlijk 21.00 uur afsluiten.

Kan ik je helpen?

Alie Hooijer | Consulent Mantelzorg

Meld je aan voor deze activiteit

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Privacy Beleid*