• Formulierenhulp

    Formulierenhulp

 
Print Friendly

Formulierenhulp

Voor veel mensen is het invullen van formulieren of aanvragen van een regeling erg ingewikkeld. Inwoners van de gemeente Nijkerk kunnen voor korte, praktische hulp bij het invullen van formulieren of het ordenen van de administratie terecht bij Formulierenhulp. Ook ontvangen mensen voortdurend allerlei brieven, formulieren en rekeningen van instanties. Wat staat er nu eigenlijk in de brief? Wat wordt er gevraagd?

Herkent u dit? Kom dan voor antwoorden op uw vragen naar Formulierenhulp. Een beroepskracht of getrainde vrijwilliger helpt u en bekijkt samen met u of er financiële regelingen zijn waar u mogelijk voor in aanmerking komt. Komt u in aanmerking dan helpen we u ook met het aanvragen. De geboden hulp is gratis. Er wordt momenteel alleen op afspraak gewerkt. Indien nodig, kan er een huisbezoek gebracht worden.

Bent u vrijwilliger of beroepskracht en komt u vragen tegen op het gebied van financiën en regelgeving bij uw cliënten waarbij u het prettig vindt dat iemand met u meedenkt? Neemt u dan gerust contact op!

Formulierenhulp activiteiten

Bekijk alle formulierenhulp activiteiten

0

Bekijk alle formulierenhulp activiteiten