• Formulierenhulp

    Formulierenhulp

 
Print Friendly

Formulierenhulp

Voor veel mensen is het invullen van formulieren of aanvragen van een regeling erg ingewikkeld. Inwoners van de gemeente Nijkerk kunnen bij Sigma terecht met onder andere vragen over brieven/ email die je ontvangt, (gemeentelijke) regelingen en toeslagen, schulden, uitkeringen en inkomen, belastingen, formulieren en sociaal juridische vragen.

Elke dinsdagochtend is er een inloopspreekuur van 9.00-11.00 uur waar je je vragen kan stellen. Er zitten getrainde vrijwilligers en een beroepskracht voor je klaar. Je wordt direct geholpen of er wordt een passende afspraak met je ingepland als er voor je vraag meer tijd nodig is. Kom je in aanmerking dan helpen we je ook met het aanvragen. De geboden hulp is gratis. Kun je niet op de dinsdagochtend neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Indien nodig, kan er een huisbezoek gebracht worden.

Ben je vrijwilliger of beroepskracht en kom je vragen tegen op het gebied van financiën en regelgeving bij je cliënten waarbij je het prettig vindt dat iemand met je meedenkt? Neem dan gerust contact op!

Goed om te weten: sinds september 2023 werken we mee aan het project Samen erop vooruit! Vanuit ‘Samen erop vooruit’ checken financiële vrijwilligers samen met u of u nog recht heeft op regelingen of toeslagen. Dit is een samenwerking met Schuldhulpmaatje, Humanitas en HipHelpt. U kunt de check laten uitvoeren tijdens de spreekuren op dinsdag of op afspraak.

Formulierenhulp activiteiten

Bekijk alle formulierenhulp activiteiten

0

Bekijk alle formulierenhulp activiteiten