•   Zwemvrijwillig(st)er

    Zwemvrijwillig(st)er

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Zwemvrijwillig(st)er
Geplaatst door InteraktContour
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Sport en recreatie
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo
Communiceren
Goede lichamelijke conditie
Adres Oranjelaan 79

Beschrijving

Heb jij geen watervrees en lijkt het je leuk om mensen te begeleiden en ondersteunen in het water? Dan is dagbesteding Nijkerk InteraktContour opzoek naar jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Elke dinsdagochtend van 10.00 - 12.00 uur zwemmen cliënten van InteraktContour bij Bad Bloemendaal. Je draagt bij aan het verbeteren van de conditie en de grove motoriek van cliënten. Er gaat altijd een professional mee, welke de cliënten goed kent en je kan ondersteunen in de begeleiding.

Interesse? Neem dan contact op!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.