(Zorg)vrijwilligers

Praktische klussen
Competenties Samenwerken
Adres Vetkamp 23

Hospice Nijkerk e.o. biedt palliatieve terminale zorg aan ongeneeslijk zieke mensen vanaf 18 jaar, met een levensverwachting van korter dan drie maanden. In die laatste levensfase biedt het hospice een rustige, respectvolle zorgomgeving in een huiselijke sfeer. Alles is gericht op comfort en aandacht; zowel voor de gasten als voor hun naasten. Hun wensen en behoeften staan centraal.Om het team op sterkte te houden is Hospice Nijkerk op zoek naar zorgvrijwilligers, gastvrouwen of -heren, en andere vrijwilligers voor allerlei praktische taken. Ook voor Hospice Nijkerk Thuis, waarbij de zorgvrijwilliger ingezet wordt bij de terminale zorgvrager thuis.  Hospice Nijkerk biedt een goede scholing en begeleiding, een fijne werkomgeving en betrokken collega's.

U kunt zich ook aanmelden voor deelname aan een informatiebijeenkomst. Deze staan gepland op dinsdagmiddag 3 september om 14.30 uur en op woensdagavond 11 september om 19.30 uur in het hospice.