Winkelcoördinator

Goede doelen
Organiseren en coördineren

Dorcas is op zoek naar 2 winkelcoordinatoren

Wilt u ook helpen met de Dorcasvoedselactie op 8 en 9 november 2019 ? Voor de 24e keer organiseert Dorcas de landelijke voedselactie. Ook in Nijkerk helpt Dorcas mee met het inzamelen van voedsel.

In de 4 supermarkten AH, Jumbo en Boni(Wheemplein) en Boni Corlaer is Dorcas van harte welkom voor deze actie.

Dorcas zoekt 2 winkelcoordinatoren die op deze dagen voor de ontvangst van onze vrijwilligers willen zorgen, de contacten willen onderhouden met de winkelmanagers en de actie in de winkel goed willen begeleiden en evt.  willen helpen bij het werven van vrijwilligers. Op 8 en 9 november ontvang je iedere 2 uur een nieuwe groep vrijwilligers.

U kunt informatie opzoeken op: www.dorcasvoedselactie.nl.