•   Winkelcoördinator

    Winkelcoördinator

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Winkelcoördinator
Geplaatst door Dorcas Voedselactie
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Gastvrouw/heer
Goede doelen
Organiseren en coördineren
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren

Beschrijving

Dorcas is op zoek naar 2 winkelcoordinatoren

Wilt u ook helpen met de Dorcasvoedselactie op 8 en 9 november 2019 ? Voor de 24e keer organiseert Dorcas de landelijke voedselactie. Ook in Nijkerk helpt Dorcas mee met het inzamelen van voedsel.

In de 4 supermarkten AH, Jumbo en Boni(Wheemplein) en Boni Corlaer is Dorcas van harte welkom voor deze actie.

Dorcas zoekt 2 winkelcoordinatoren die op deze dagen voor de ontvangst van onze vrijwilligers willen zorgen, de contacten willen onderhouden met de winkelmanagers en de actie in de winkel goed willen begeleiden en evt.  willen helpen bij het werven van vrijwilligers. Op 8 en 9 november ontvang je iedere 2 uur een nieuwe groep vrijwilligers.

U kunt informatie opzoeken op: www.dorcasvoedselactie.nl. 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.