•   Gezocht: enthousiaste horeca-vrijwilliger met humor!

    Gezocht: enthousiaste horeca-vrijwilliger met humor!

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gezocht: enthousiaste horeca-vrijwilliger met humor!
Geplaatst door Petit Café Prins Heerlijk
Plaats restaurant Prins Heerlijk
Vacature type Organisatie
Type vrijwilliger Volwassenen
Adres Oranjelaan 56-58

Beschrijving

Prins Heerlijk Nijkerk is een initiatief vanuit 's Heerenloo. Het is een restaurant en leer/werkbedrijf voor cliënten die alles van de horeca willen leren en weten. Het is een enthousiast team met veel humor.

De doelgroep is divers. Er werken mensen met verschillende niveaus en verschillende beperkingen zoals ASS, een verstandelijke beperking en/of psychische beperking. Sommige cliënten werken toe naar een baan in het vrije bedrijf.

In een vroege dienst tref je de voorbereidingen voor het restaurant/keuken voor de lunch en diner.

In de avond dienst help je de cliënt in de bediening of achter de bar.

Het is fijn als je als vrijwilliger een beetje horeca ervaring hebt en affiniteit hebt met de gasten.

Wil je graag op deze vacature reageren? Dat kan door middel van onderstaand formulier.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.