•   Wie maakt Latijn en Grieks VUN?

    Wie maakt Latijn en Grieks VUN?

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Wie maakt Latijn en Grieks VUN?
Geplaatst door Leren is VUN
Vacature type Organisatie
Categorie Educatie
Type vrijwilliger Volwassenen

Beschrijving

Ben jij de docent die tijdens de introductiecursus Latijn en Grieks Taal en Cultuur onze cursisten enthousiast maakt om volgend jaar een volledige cursus Latijn en/of Grieks te gaan volgen? Lees dan snel verder!

De VUN is op zoek naar een docent(e) Latijn / Grieks voor het geven van een introductiecursus klassieke talen.

In de introductiecursus gaat het om een kennismaking met beide talen, maar een groot component van de lessen zien we graag besteed aan de bijbehorende cultuur.

Het gaat om 12 lessen (2 uur per les) waarvan 6 lessen Latijn en 6 lessen Grieks. Bij voorkeur op een dinsdag of woensdag avond vanaf begin oktober. Er zijn geen lessen in de schoolvakanties (midden Nederland)

Onkostenvergoeding in overleg mogelijk.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.