Wie helpt ons met soep koken?

Vacature overzicht » Wie helpt ons met soep koken?
Geplaatst door De Rozelaar
Categorie Mensen met een beperking

Welkom op De Rozelaar in Nijkerk. Wij hebben met onze dagbesteding een mooie plek binnen woon en zorgcentrum De Pol. Wij doen veel werkzaamheden voor en ook met de medewerkers en bewoners van De Pol. Wij werken iedere dag met ongeveer 18 cliënten van De Rozelaar, soms komen er ook bewoners van De pol helpen met het werk. Buiten is er een dierenweide, daar zijn konijnen, cavia’s, kippen en vogels. Iedere dag werkt er een groepje cliënten in de tuin en bij de dieren.

Over de cliënten Wij zijn een groep cliënten die op de donderdagochtend heerlijke soep voor de hele groep maken. Iedere week hebben we weer een andere soep. We snijden de groenten met elkaar en helpen met de soep inschenken. Wij vinden het fijn als er iemand is ons helpt bij het klaarzetten en opruimen van de spullen en de soep aanzet zodat het warm kan worden.

Wat ga je doen? Je gaat samen met een groepje cliënten soep maken. Eerst laat je ze de soepgroente snijden (jij helpt waar nodig) Daarna zet je de soep aan en laat je ze de spullen en tafel schoonmaken en opruimen. De tafel wordt gedekt en samen ga je de soep opdienen voor de cliënten.

Waarom vrijwilligerswerk bij De Rozelaar? Vrijwilligers maken het verschil en zijn onmisbaar bij De Rozelaar. Onze vrijwilligers dragen bij aan de prettige sfeer en ondersteunen bij veel verschillende activiteiten zoals fietsen, zwemmen, wandelen en het onderhouden van de tuin.

Wat bieden wij? De Rozelaar biedt maximale begeleiding en ondersteuning bij de uitvoering van de taken. Je wordt gekoppeld aan een begeleider. Deze begeleider is je eerste aanspreekpunt. Jaarlijks is er een evaluatiegesprek en er zijn vrijwilligersbijeenkomsten.

Vrijwilliger zijn bij De Rozelaar geeft veel voldoening. Je krijgt veel waardering van onze cliënten!

Meer informatie? Wil je meer informatie over deze vrijwilligersfunctie? Of wil je kennis maken met de soepdames om te kijken of er een klik is? Neem dan contact op met Tineke Terpstra via t.terpstra@rozelaar.nl of 0342-219935.