•   Vrolijke vetbollenmakers voor de vogels

    Vrolijke vetbollenmakers voor de vogels

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrolijke vetbollenmakers voor de vogels
Geplaatst door Woonzorgcentrum De Pol
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Seniorenwerk
Kunst, cultuur en creatief werk
Natuur, milieu en dieren
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren

Beschrijving

In de omgeving en de tuinen van woon-zorgcentrum de Pol zitten veel vogels. De bewoners van de Pol genieten van deze actieve beestjes rond hun huis. In de winter hangen we daarom buiten vetbollen op. Voor het maken van deze vetbollen, samen met onze bewoners, zoeken we enthousiaste vrijwilligers.

 Lijkt het u leuk om vogels én bewoners op De Pol blij te maken? Dan zijn we op zoek naar u! 

Dit is een incidentele activiteit. Dag, tijdstip en tijdsduur kunt u zelf bepalen in overleg met de vrijwilligerscoördinator.

Dit vrijwilligerswerk organiseren we bij voorkeur in tweetallen, bv. samen met een kennis. Natuurlijk kunt u zich ook alleen aanmelden, wij zoeken dan een samenwerking met een andere vrijwilliger.

 

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.