•   Vrijwilligers/leden Sociaal Domein Raad & Gemeente

    Vrijwilligers/leden Sociaal Domein Raad & Gemeente

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilligers/leden Sociaal Domein Raad & Gemeente
Geplaatst door Gemeente Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Bestuurswerk
Informatie en advies
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren

Beschrijving

De Sociaaldomeinraad Nijkerk (SDR) is een adviesraad die met de gemeente meedenkt over de ontwikkelingen in het sociaal domein. Het gaat dan om onderwerpen op het gebied van inkomen, zorg, welzijn, wonen, werk en jeugd.

Voelt u zich betrokken bij onze Nijkerkse gemeenschap en wilt u hier een bijdrage aan leveren? Meldt u zich dan aan als vrijwilliger/ lid van de Sociaal Domein Raad. Solliciteren kan tot 6 mei door uw motivatiebrief en curriculum vitae naar het secretariaat van de SDR te sturen via sociaaldomeinraad@nijkerk.eu.

Kijk hier voor de vacature: https://www.nijkerk.eu/bestuur/vacature-voorzitter-en-leden-sociaal-domein-raad-nijkerk_43649/item/vacature-lid-sociaaldomeinraad_45331.html

Let op: voor de vacature neemt u rechtstreeks contact op met Anja Lamers van de gemeente,
telefoonnummer 14033.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.