Vrijwilligers/leden Sociaal Domein Raad & Gemeente

Geplaatst door Gemeente Nijkerk
Categorie Bestuurswerk
Informatie en advies

De Sociaaldomeinraad Nijkerk (SDR) is een adviesraad die met de gemeente meedenkt over de ontwikkelingen in het sociaal domein. Het gaat dan om onderwerpen op het gebied van inkomen, zorg, welzijn, wonen, werk en jeugd.

Voelt u zich betrokken bij onze Nijkerkse gemeenschap en wilt u hier een bijdrage aan leveren? Meldt u zich dan aan als vrijwilliger/ lid van de Sociaal Domein Raad. Solliciteren kan tot 6 mei door uw motivatiebrief en curriculum vitae naar het secretariaat van de SDR te sturen via sociaaldomeinraad@nijkerk.eu.

Kijk hier voor de vacature: https://www.nijkerk.eu/bestuur/vacature-voorzitter-en-leden-sociaal-domein-raad-nijkerk_43649/item/vacature-lid-sociaaldomeinraad_45331.html

Let op: voor de vacature neemt u rechtstreeks contact op met Anja Lamers van de gemeente,
telefoonnummer 14033.