Vrijwilligers voor fietscrossclub Nijkerk

Vacature overzicht » Vrijwilligers voor fietscrossclub Nijkerk

Ben jij op zoek naar leuk vrijwilligers werk. Fietscrossclub Nijkerk biedt diverse mogelijkheden.

Zij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om meer sociale contacten op te doen in combinatie met bv kantinediensten, klusjes rondom het terrein om dit netjes te houden helpen bij kleine wedstrijden, eventueel tot de mogelijkheden zijn ook hulp bij de wat grotere wedstrijden.

Jongeren, volwassen en senioren, iedereen is welkom.