Wandelvrijwilliger

Gastvrouw/heer
Seniorenwerk
Volwassenen

De Wandelclub van Sint Jozef is op zoek naar Wandelvrijwilligers.

Op dinsdag- en donderdagmiddag gaat de wandelclub van Sint Jozef op pad voor een wandeling door Nijkerk. Er wordt gewandeld door de stad, naar Intratuin of naar plekken waar bewoners hebben gewoond. De route wordt zoveel mogelijk bepaald, samen met de bewoners. Alle bewoners gaan mee in een rolstoel. Het is de bedoeling dat u als vrijwilliger de rolstoel duwt en gezellig contact maakt met de deelnemers. Na de wandeling wordt in De Heerd, het restaurant, van Sint Jozef gezamenlijk koffie/thee gedronken.

Werktijden: De wandelingen vinden plaats van 14.00 uur tot 15.30 uur vanaf half maart t/m november.