Vrijwilligers voor de overblijf basisschool PWA Nijkerk

Categorie Kinderen en jongeren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren

Basisschool PWA Nijkerk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool PWA in Nijkerk. Ook actieve 55-plussers nodigen wij graag uit voor een gesprek!

Wat heeft Brood & Spelen jou te bieden?

• Als vrijwilliger ontvang je een leuke vrijwilligersvergoeding per keer.
  • Als vrijwilliger werk je samen in een enthousiast team en heb je elk jaar een gezellig teamuitje.
  • Als vrijwilliger krijg je gratis trainingen. Hiervoor ontvang je certificaten.
  • Op de dagen dat je wordt ingezet betaal je geen overblijfkosten voor je kind(eren) op een school waar Brood & Spelen de overblijf verzorgt.

Werkdagen en -tijden

Zij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor meerdere middagen in de week. Het overblijven op de basisschool vindt plaats tussen de middag, vaak tussen 11:30 en 13:30 uur.

Je bent als vrijwilliger bij Brood & Spelen in dienst en je hebt de volgende taken:

• Zorgen voor de kinderen die gebruik maken van de overblijf.
  • Toezicht houden op de kinderen en hen begeleiden tijdens het eten, binnen- en buitenspelen.
  • Zorgen voor een overdracht naar de juf of meester van school.
  • Samen met het team ervoor zorgen dat de kinderen een fijne overblijf hebben waarbij we veiligheid, kwaliteit en plezier erg belangrijk vinden.
  • Begeleiden en organiseren van activiteiten.
  • Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt.