•   Vrijwilligers voor de extra activiteiten op woensdagmiddag

    Vrijwilligers voor de extra activiteiten op woensdagmiddag

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilligers voor de extra activiteiten op woensdagmiddag
Geplaatst door Amaris Arkemheen
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Probleem oplossen
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

Amaris Arkemheen is op zoek naar vaste vrijwilligers die bij de wisselende extra activiteiten op de woensdagmiddagen willen ondersteunen om de bewoners een fijne, gezellige middag te geven. De activiteiten zijn afwisselend bijv. een presentatie, optreden, bloemschikken, gespreksgroep, een film.

De vrijwilligers zorgen ervoor dat de bewoners opgehaald worden van de interne appartementen, dat ze een lekker kopje koffie krijgen, en ondersteuning bieden afhankelijk van de activiteit. Dit betekent dat u van ca. 14.15 uur tot 16.15 uur in de grote zaal van Arkemheen bezig bent. U doet het niet alleen voor de bewoners van Arkemheen want er komen ook mensen van de Oranjelaan en van de Beatrixflat. U wordt vooraf gebeld als er een activiteit is.

Kortom een gezellige middag bezorgen!

Vrijwilligerswerk waardert Amaris zeer. Daarom bieden zij begeleiding, een inwerkperiode en leuke bijeenkomsten met elkaar.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.