•   Vrijwilligers Kringloopcentrum

    Vrijwilligers Kringloopcentrum

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilligers Kringloopcentrum
Geplaatst door Kringloopcentrum Baarn-Bunschoten-Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Type vrijwilliger Volwassenen

Beschrijving

Waar blijf je nou? Kringloopcentrum Nijkerk is op zoek naar jou! Heb jij een passie voor boeken, kleding, muziek of wil je gewoon graag je handen uit de mouwen steken?
Kringloopcentrum Nijkerk is altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om in een gezellig team te komen werken? Reageer dan op deze vacature!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.