Vrijwilligers gezocht voor WL Nijkerk

Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren

InteraktContour is een woonlocatie voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. De bewoners wonen allemaal in een eigen appartement. Zij hebben behoefte aan vrijwilligers die samen of alleen ingezet kunnen worden bij activiteiten/groepsmomenten.

Denk daarbij aan met een bewoner spelletje doen/ wandelen/fietsen, een boodschap doen met een bewoner, activiteiten binnen en buiten. Hulp bieden bij de koffiemomenten lunchmomenten/maaltijden.

De vrijwilliger zal altijd een beroep kunnen doen op een medewerker en goed begeleid en ingewerkt worden op de activiteiten waarvoor hij/zij wil aanhaken.

De meeste bewoners zijn mobiel een paar maken gebruik van een rolstoel.