•   Vrijwilligers gezocht voor WL Nijkerk

    Vrijwilligers gezocht voor WL Nijkerk

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilligers gezocht voor WL Nijkerk
Geplaatst door InteraktContour
Plaats Nijkerk Vetkamp 127
Vacature type Organisatie
Categorie Contact en begeleiding
Gastvrouw/heer
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

InteraktContour is een woonlocatie voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. De bewoners wonen allemaal in een eigen appartement. Zij hebben behoefte aan vrijwilligers die samen of alleen ingezet kunnen worden bij activiteiten/groepsmomenten.

Denk daarbij aan met een bewoner spelletje doen/ wandelen/fietsen, een boodschap doen met een bewoner, activiteiten binnen en buiten. Hulp bieden bij de koffiemomenten lunchmomenten/maaltijden.

De vrijwilliger zal altijd een beroep kunnen doen op een medewerker en goed begeleid en ingewerkt worden op de activiteiten waarvoor hij/zij wil aanhaken.

De meeste bewoners zijn mobiel een paar maken gebruik van een rolstoel.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.