•   Vrijwilliger werkplaats Gered Gereedschap M/V

    Vrijwilliger werkplaats Gered Gereedschap M/V

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger werkplaats Gered Gereedschap M/V
Geplaatst door Stichting Gered Gereedschap Nijkerk
Plaats Nijverheidsstraat 7 Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Praktische klussen
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren

Beschrijving

Gered Gereedschap zoekt vrijwilligers die in de werkplaats ingezamelde oude gereedschappen  opknappen. Het gaat om gereedschap voor timmerlieden, metselaars, automonteurs, loodgieters, elektriciens, metaalbewerkers, kleermakers en schoenmakers. De meeste vrijwilligers hebben ook in een van deze beroepen gewerkt maar je kan ook een bepaalde handigheid hebben in klus- of opknapwerk.

De werkzaamheden  bestaan uit het stralen, polijsten, schuren en schilderen van het gereedschap en eventueel weer in elkaar zetten.

Men werkt één of meerdere dagdelen, ‘s morgens en/of ’s middags (in overleg)

Er wordt gewerkt in een kleine groep.

Alle opgeknapte gereedschappen worden naar scholen in Afrika verzonden. De leerlingen daar krijgen na hun vakopleiding het gereedschap mee zodat ze, na hun opleiding, direct aan de slag kunnen.

Voor meer informatie kun je kijken op de website: www.geredgereedschapnijkerk.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Reageer dan door onderstaand formulier in te vullen.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.