•   Vrijwilliger voor woongroep Citroenvlinder

    Vrijwilliger voor woongroep Citroenvlinder

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger voor woongroep Citroenvlinder
Geplaatst door beweging3.0/ locatie WZC de Pol
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Mensen met een beperking
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen

Beschrijving

Wilt u graag iets voor uw medemens betekenen en bent u rustig en houdt van een praatje of samen genieten van de rust of van een kleine wandeling buiten?

Dan zoeken wij u!

Op woongroep Citroenvlinder wonen 10 mensen waarvan een grote groep een vorm van dementie heeft. Voor deze groep bewoners is aandacht belangrijk maar wel in rust. De woongroep zoekt vrijwilligers die aandacht kunnen bieden en eventueel willen helpen met de maaltijdondersteuning.

Mocht u interesse hebben maar niet zeker weten of dit vrijwilligerswerk bij u aansluit?

WZC de Pol nodigt u van harte uit voor een ( vrijblijvend) kennismakingsgesprek. een paar uurtjes "meelopen"op de woongroep kan ook tot de mogelijkheden behoren.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.