•   Vrijwilliger voor het groene schoolplein

    Vrijwilliger voor het groene schoolplein

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger voor het groene schoolplein
Geplaatst door Kindcentrum Oranje Nassau
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Kinderen en jongeren
Natuur, milieu en dieren
Praktische klussen
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Adres Eijkmanplantsoen 3 3

Beschrijving

Kindcentrum Oranje Nassau is een basisschool, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Inmiddels beschikken zij ook over een groen schoolplein, dat onderhouden moet worden.
Dit doen zij met leerkrachten en leerlingen.
Daarnaast is het fijn als er 1 of 2 vrijwilligers zijn die hen daarbij ondersteunen en ook in de schoolvakanties de nodige werkzaamheden willen doen.

Werktijden: in overleg, veel is mogelijk.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.