Vrijwilliger voor groepsactiviteiten

Categorie Gastvrouw/heer
Seniorenwerk
Volwassenen

Bij Amaris Dagcentrum Nijkerkerveen kunnen ouderen iets ondernemen en op ongedwongen wijze anderen ontmoeten.
Om dit mogelijk te maken zijn extra handjes zeer welkom.

Wat houdt de functie in:
- koffie/thee zetten
- broodmaaltijd verzorgen
- ondersteuning bij creatieve activiteiten, beweging en spel
- kleine huishoudelijke taken: vaatwasser inruimen, boodschap doen

Werktijden: in overleg op: maandag, dinsdag of donderdag