•   Vrijwilliger voor een beautymiddag

    Vrijwilliger voor een beautymiddag

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger voor een beautymiddag
Geplaatst door De Rozelaar
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Mensen met een beperking
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Samenwerken

Beschrijving

Over De Rozelaar Nijkerk
Welkom op De Rozelaar in Nijkerk. Zij hebben met hun dagbesteding een mooie plek binnen woon en zorgcentrum De Pol. Zij doen veel werkzaamheden voor en ook met de medewerkers en bewoners van De Pol en werken iedere dag met ongeveer 18 cliënten van De Rozelaar, soms komen er ook bewoners van De pol helpen met het werk. Buiten is er een dierenweide, daar zijn konijnen, cavia’s, kippen en vogels. Iedere dag werkt er een groepje cliënten in de tuin en bij de dieren.

Over de cliënten

De cliënten vinden het heerlijk om verwent te worden en ondertussen een gezellig praatje te maken. Ze houden van een voetenbadje, handmassage, nagels lakken enz. Wil jij ze helpen en een gezellige middag geven?

Wat ga je doen?
Je gaat samen met een aantal cliënten een beauty-middag doen. Je kunt denken aan nagels lakken, een handmassage geven, een voetenbadje doen enz. De spullen zijn aanwezig op de groep.

Waarom vrijwilligerswerk bij De Rozelaar?
Vrijwilligers maken het verschil en zijn onmisbaar bij De Rozelaar. Hun vrijwilligers dragen bij aan de prettige sfeer en ondersteunen bij veel verschillende activiteiten zoals fietsen, zwemmen, wandelen en het onderhouden van de tuin.

Wat biedt De Rozelaar?
De Rozelaar biedt maximale begeleiding en ondersteuning bij de uitvoering van de taken. Je wordt gekoppeld aan een begeleider. Deze begeleider is je eerste aanspreekpunt. Jaarlijks is er een evaluatiegesprek en er zijn vrijwilligersbijeenkomsten.

Vrijwilliger zijn bij De Rozelaar geeft veel voldoening. Je krijgt veel waardering van onze cliënten!

Over Stichting De Rozelaar
Stichting De Rozelaar ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Barneveld, Nijkerk en Putten. Dit doen ze vanuit een protestants-christelijk perspectief. Ieder mens is uniek en heeft andere behoeften en mogelijkheden. Hun aanbod is divers. Ze bieden zinvolle dagbesteding en (via jobcoaching) begeleiding op een werkplek buiten De Rozelaar. Ook krijgen cliënten thuis ondersteuning en bieden ze hen een eigen  plek om te wonen.

Zij kijken naar je uit!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.