Vrijwilliger Sociale Media Campagne ‘Aandacht voor Eenzaamheid’

Vacature overzicht » Vrijwilliger Sociale Media Campagne ‘Aandacht voor Eenzaamheid’
Geplaatst door Sigma
Plaats Frieswijkstraat 99
Categorie PR, communicatie en media
Volwassenen

Voor de campagne “Aandacht voor Eenzaamheid” is Sigma op zoek naar iemand die handig is met sociale media en het leuk vindt om zijn/haar vaardigheden in te zetten voor dit project in de gemeente Nijkerk.

Sigma is op zoek naar iemand die:

• Vaardig is in het plaatsen van berichten op Facebook en Instagram en dit in foutloos Nederlands doet,
  • Zich ongeveer 3 uur per week in wil zetten voor dit project,
  • Plaatsing van de berichten vanuit huis kan doen,
  • Van maart t/m december 2020 beschikbaar is voor deze klus.

Van een medewerker van Sigma ontvang je de input. Jij zorgt voor de opmaak en plaatsing.

Wat houdt het project Aandacht voor Eenzaamheid in:

In 2020 is er van maart t/m december een campagne in de gemeente Nijkerk: Aandacht voor Eenzaamheid. Via verschillende kanalen krijgen mensen informatie over eenzaamheid, omzien naar elkaar en contact/ontmoeting. Op sociale media moet nieuws en informatie te vinden zijn over eenzaamheid.

Wat bieden wij jou?

• Mogelijkheid tot verbreding van je eigen professionele netwerk,
  • Een vergoeding in de vorm van een cadeaubon,
  • Indien wenselijk contact met medewerkers en andere vrijwilligers.