Vrijwilliger Meeleeskring Nijkerkerveen

Communiceren
Toepassen taal en rekenen
Adres Van Noortstraat 36

In een Meeleeskring kunnen deelnemers zich oefenen in het lezen van het Nederlands. Onder begeleiding van een taalvrijwilliger lezen ze allemaal hetzelfde verhaal. Met elkaar  praten ze over de betekenis van het verhaal.

De Meeleeskring komt iedere maandagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur bij elkaar in de bibliotheek van Nijkerkerveen, van Noortstraat 36.

Als taalvrijwilliger volg je een basistraining van Stichting Lezen & Schrijven van 4 avonden.