•   Vrijwilliger Meeleeskring Nijkerkerveen

    Vrijwilliger Meeleeskring Nijkerkerveen

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger Meeleeskring Nijkerkerveen
Geplaatst door Bibliotheken Gemeente Nijkerk
Plaats Bibliotheek Nijkerkerveen
Vacature type Organisatie
Categorie Educatie
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Toepassen taal en rekenen
Adres Van Noortstraat 36

Beschrijving

In een Meeleeskring kunnen deelnemers zich oefenen in het lezen van het Nederlands. Onder begeleiding van een taalvrijwilliger lezen ze allemaal hetzelfde verhaal. Met elkaar  praten ze over de betekenis van het verhaal.

De Meeleeskring komt iedere maandagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur bij elkaar in de bibliotheek van Nijkerkerveen, van Noortstraat 36.

Als taalvrijwilliger volg je een basistraining van Stichting Lezen & Schrijven van 4 avonden.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.