•   Vrijwilliger inname / uitleen Speelotheek Pinoccio

    Vrijwilliger inname / uitleen Speelotheek Pinoccio

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger inname / uitleen Speelotheek Pinoccio
Geplaatst door Speel-o-theek Pinoccio Nijkerk
Plaats Bibliotheek Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Kinderen en jongeren
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Samenwerken
Al doende leren

Beschrijving

Bij Speelotheek Pinoccio zijn ze op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de inname en de uitleen van speelgoed.

Je werkzaamheden zijn:

  • Teruggebracht speelgoed controleren
  • Uitgezocht speelgoed registreren in een computersysteem

Een dienst duurt ongeveer 2,5 uur. Je kunt zelf aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Het liefst plannen ze je twee keer per maand in, maar als je meer of minder tijd hebt dan horen ze dat ook graag!

Zij zoeken vooral vrijwilligers voor de woensdagochtend, vrijdagmiddag en vrijdagavond. Natuurlijk zijn ze ook erg blij als je op de andere dagen komt helpen! Als vrijwilliger krijg je een gratis abonnement op de Speelotheek.

Spreekt deze functie je aan? Vul dan onderstaand formulier in.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.