Vrijwilliger inname en uitleen speelgoed

Vacature overzicht » Vrijwilliger inname en uitleen speelgoed
Geplaatst door Speel-o-theek Pinoccio Nijkerk
Plaats Bibliotheek Nijkerk
Categorie Kinderen en jongeren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Al doende leren

Bij Speelotheek Pinoccio zijn ze op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de inname en het uitleen van het speelgoed.

Een ‘dienst draaien’ zoals zij dat noemen, is het controleren van het teruggebrachte speelgoed en het uitlenen van uitgezocht speelgoed. Het helpt als je een beetje met de computer overweg kunt.

Een dienst duurt ongeveer 2,5 uur. Je kunt zelf aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Het liefst plannen ze je zo’n twee keer per maand in, maar als je meer of minder tijd hebt dan horen ze dat ook graag!

Zij zoeken vooral vrijwilligers voor de woensdagochtend, vrijdagmiddag en vrijdagavond. Natuurlijk zijn ze ook erg blij als je op de andere dagen komt helpen!

Als vrijwilliger krijg je een gratis abonnement op de Speelotheek.