Vrijwilliger ICT

Categorie Kinderen en jongeren
Competenties Systematisch werken
Adres Frieswijkstraat 99

Je hebt een brede ICT kennis en je vindt het een sport problemen om te zetten in oplossingen.

Speelotheek Pinoccio is een kleine vrijwilligersorganisatie die speelgoed uitleent. Dit gebeurt
via een voor dit doel ontworpen speelotheek programma van Beausoftware. Dit programma werkt onder MSACCESS. Zij zijn op zoek naar iemand die storingen
kan oplossen en ons computersysteem up-to-date weet te houden.
Kijk voor meer informatie op onze website www.speelotheekpinoccio.nl of stuur een email
naar info@speelotheekpinoccio.nl of kom tijdens onze openingstijden even bij ons
binnen lopen. Speelotheek Pinoccio bevindt zich in de bibliotheek te Nijkerk.