Vrijwilliger gezocht om samen te koken

Vacature overzicht » Vrijwilliger gezocht om samen te koken
Geplaatst door De Rozelaar
Categorie Mensen met een beperking
Competenties Samenwerken
Adres Vetkamp 85

Welkom op De Rozelaar in Nijkerk. De Rozelaar heeft met haar dagbesteding een mooie plek binnen woon en zorgcentrum De Pol. Zij doen veel werkzaamheden voor en ook met de medewerkers en bewoners van De Pol. Zij werken iedere dag met ongeveer 20 cliënten van De Rozelaar, soms komen er ook bewoners van De Pol helpen met het werk. Buiten is er een dierenweide, daar zijn konijnen, cavia’s, kippen en vogels. Iedere dag werkt er een groepje cliënten in de tuin en bij de dieren.

Vind je het leuk om samen met iemand te koken? Dan heeft De Rozelaar een leuke werkplek voor je! Op de donderdagochtend word er samen met een aantal cliënten soep gemaakt. Je gaat samen met de cliënten soepgroenten snijden en de soep klaarmaken. Als de soep klaar is ga je samen de tafel dekken en de soep opdienen voor de overige cliënten van de groep.

Lijkt dit je leuk, neem dan contact met op!