•   Vrijwilliger gezocht om samen te koken

    Vrijwilliger gezocht om samen te koken

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger gezocht om samen te koken
Geplaatst door De Rozelaar
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Mensen met een beperking
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Samenwerken
Adres Vetkamp 85

Beschrijving

Welkom op De Rozelaar in Nijkerk. De Rozelaar heeft met haar dagbesteding een mooie plek binnen woon en zorgcentrum De Pol. Zij doen veel werkzaamheden voor en ook met de medewerkers en bewoners van De Pol. Zij werken iedere dag met ongeveer 20 cliënten van De Rozelaar, soms komen er ook bewoners van De Pol helpen met het werk. Buiten is er een dierenweide, daar zijn konijnen, cavia’s, kippen en vogels. Iedere dag werkt er een groepje cliënten in de tuin en bij de dieren.

Vind je het leuk om samen met iemand te koken? Dan heeft De Rozelaar een leuke werkplek voor je! Op de donderdagochtend word er samen met een aantal cliënten soep gemaakt. Je gaat samen met de cliënten soepgroenten snijden en de soep klaarmaken. Als de soep klaar is ga je samen de tafel dekken en de soep opdienen voor de overige cliënten van de groep.

Lijkt dit je leuk, neem dan contact met op!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.