•   * Vrijwilliger gezocht! *

    * Vrijwilliger gezocht! *

 
Print Friendly
Vacature overzicht » * Vrijwilliger gezocht! *

Beschrijving

Hallo, 

Ik ben Gert en ik woon op de Voorde (Beatrixhof - 's-Heerenloo). 

Ik ben een gezellige kerel, en ik hou er enorm van om uit te gaan. Gezellig ergens wat drinken of wat snoepen onderweg! 

Ik ben op zoek naar een vrijwilliger die samen met mij dingen wil ondernemen. Misschien wel een eind fietsen, op zondag koffie drinken, door de weeks op mn vrije dag een leuk uitje plannen, misschien we een weekendje weg of iemand die met mij mee zou willen als ik bijvoorbeeld naar de dokter moet of de oogarts. 

Mocht u het leuk vinden om die dingen met mij te ondernemen, laat u het dan weten bij Sigma. Zij brengen u dan in contact met de leiding van de Voorde. Zij regelen dit voor mij!

Dan spreken we wat af en gaan we kennis maken met een bakje koffie of thee erbij. 

Groetjes Gert! 

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.