Vrijwilliger gastvrouw

Kinderen en jongeren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren

Mamacafé Nijkerk is gevestigd in de bibliotheek te Nijkerk. En heeft als doel om jonge ouders bij elkaar te brengen, contact te leggen en met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Mamacafé Nijkerk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligsters/gastvrouwen. Ben je inlevend en begripvol en kun je goed luisteren en lijkt het je leuk om ouders warm te ontvangen en te zorgen voor koffie en thee meld je dan aan.

Vind je het ook een uitdaging om onze activiteiten goed te verwoorden op de flyer en op social media te zetten, dan ben je bij ons ook aan het goede adres.

Mamacafé Nijkerk is elke woensdagochtend in de even weken van 10.00 uur tot 11.30 uur. Verder vragen we je ook om voor aanvang een aantal spullen klaar te zetten, en na afloop weer op te ruimen. Heb je interesse, neem dan contact op met:

Nelleke Keijzer, Tel. 06 20615745 of mail naar  n.keijzer@icare.nl  of  mamacafenijkerk@gmail.com