Vrijwilliger / gastvrouw Mamacafé Nijkerk

Kinderen en jongeren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren

Mamacafé Nijkerk is gevestigd in de bibliotheek in Nijkerk en heeft als doel jonge ouders bij elkaar te brengen, contact te leggen en met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Mamacafé Nijkerk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligsters/gastvrouwen. Ben je inlevend,  begripvol en kun je goed luisteren? Lijkt het je leuk om ouders warm te ontvangen en te zorgen voor koffie en thee? Meld je dan aan.

Vind je het ook een uitdaging om activiteiten goed te verwoorden op een flyer en op social media, dan ben je bij Mamacafé Nijkerk ook aan het goede adres.

Mamacafé Nijkerk is elke woensdagochtend in de even weken van 10.00 uur tot 11.30 uur. Verder taken zijn voor aanvang een aantal spullen klaar te zetten en na afloop weer op te ruimen. Heb je interesse, vul dan onderstaand formulier in!