•   Vrijwilliger / gastvrouw Mamacafé Nijkerk

    Vrijwilliger / gastvrouw Mamacafé Nijkerk

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger / gastvrouw Mamacafé Nijkerk
Geplaatst door Speelotheek Pinoccio
Plaats Bibliotheek te Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Informatie en advies
Kinderen en jongeren
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

Mamacafé Nijkerk is gevestigd in de bibliotheek te Nijkerk. Het heeft als doel jonge ouders bij elkaar te brengen, contact te leggen en met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Mamacafé Nijkerk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligsters/gastvrouwen. Ben je inlevend en begripvol en kun je goed luisteren en lijkt het je leuk om ouders warm te ontvangen en te zorgen voor koffie en thee? Meld je dan aan.

Vind je het ook een uitdaging om onze activiteiten goed te verwoorden op de flyer en op social media te zetten, dan ben je bij ons ook aan het goede adres.

Mamacafé Nijkerk is elke woensdagochtend in de even weken van 10.00 uur tot 11.30 uur. Verder vragen we je ook om voor aanvang een aantal spullen klaar te zetten, en na afloop weer op te ruimen. Heb je interesse, neem dan contact op met:

Nelleke Keijzer, Tel. 06 20615745 of mail naar  n.keijzer@icare.nl  of  mamacafenijkerk@gmail.com

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.