Vrijwilliger Communicatie afdeling Nijkerk (vrijwillig)

Vacature overzicht » Vrijwilliger Communicatie afdeling Nijkerk (vrijwillig)
Geplaatst door Rode Kruis Gelderland
Categorie PR, communicatie en media
Competenties Communiceren

De afdeling Nijkerk is op zoek naar een vrijwilliger die het Rode Kruis in Nijkerk op de kaart wil zetten. Iemand met talent voor communicatie! Vind jij het leuk om een website bij te houden en te helpen met het werven van vrijwilligers? Dan is dit jouw uitdaging! Kijk op YouTube voor een filmpje over vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis.

Wat ga je doen?

• Je zet de afdeling op de kaart door het leggen van contacten, het schrijven van berichten op social media en het bijhouden van de website
  • Je informeert het bestuur en communiceert over nieuwe activiteiten
  • Je helpt met het werven van vrijwilligers

Wie ben jij?

• Je hebt een ruim sociaal netwerk in Nijkerk
  • Je bent handig met computerprogramma’s en met social media als Facebook en Instagram
  • Je bent goed in contacten leggen en onderhouden
  • Je hebt ongeveer 8 tot 10 uur per maand tijd voor het Rode Kruis

Zij bieden jou

Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. Je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en je reis- en onkosten worden vergoed.

Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in  nood. Dat doen zij om de hoek – en ver weg. Dat doen ze vanuit hun hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen zij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten.