Vrijwilliger broodmaaltijd uitdelen

Categorie Gastvrouw/heer
Volwassenen
Competenties Systematisch werken
Omgaan met tijd en tempo
Communiceren
Goede lichamelijke conditie
Adres Huserstraat 6

Voor het rond delen van de broodmaaltijd aan de bewoners van Sint Jozef in Nijkerk is Sint Jozef op zoek naar vrijwilligers. Samen met een ervaren medewerker uit de keuken wordt er met een broodkar het eten en drinken voor de broodmaaltijd rond gedeeld. Hierbij wordt gewerkt met de “fifo” methode, first in first out.  Het is hierbij van belang dat u klantvriendelijk bent, secuur en efficiënt kunt werken.

Werkdagen/tijden:

Op zaterdagen van 14:15 uur tot ongeveer 16:30 uur.