Vrijwilliger Boodschappen dienst

Vacature overzicht » Vrijwilliger Boodschappen dienst
Geplaatst door Unie van Vrijwilligers Nijkerk
Volwassenen

De Unie van Vrijwilligers in Nijkerk (UVV Nijkerk) is een actieve en levendige vrijwilligersorganisatie, die toegevoegde waarde biedt aan met name kwetsbare ouderen, hulpvragers en instellingen op het gebied van zorg en welzijn.

De boodschappen bus van het UVV rijdt op woensdag en vrijdag naar de Jumbo in Nijkerk. Dit doen zij voor ouderen die zelfstandig hun wekelijkse boodschappen willen doen. De bus haalt de mensen op van huis. In de winkel bieden de vrijwilliger van de boodschappendienst een helpende hand met pakken, inpakken en afrekenen. Na het doen van de boodschappen brengt de boodschappen bus de mensen weer naar huis.