Vrijwilliger Bordspellencafé

Geplaatst door Bibliotheek Nijkerk
Plaats Frieswijkstraat 99 te Nijkerk
Categorie Gastvrouw/heer
Kunst, cultuur en creatief werk
Mensen met een beperking
Volwassenen

De Bibliotheek en Sigma organiseren gezamenlijk van oktober tot en met maart het Bordspellencafé (voorheen Theetijd) op zondag. Om de zondag kunnen inwoners van 15.00 tot 16.30 uur in de Bibliotheek Nijkerk terecht voor gezelligheid, een praatje, een drankje en het doen van spelletjes.

Er worden nog vrijwilligers gezocht! Dus lijkt het jou leuk om één keer of twee keer per maand op zondag te helpen van oktober tot maart van 14.30 tot 17.00 uur? Dan is deze vrijwilligersfunctie wellicht iets voor jou.

Wat zijn je werkzaamheden?

• Het Leescafé klaarmaken voor de komst van de deelnemers
  • Deelnemers verwelkomen en voorzien een drankje
  • Samen met de deelnemers (eventueel) een spelletje te spelen
  • Een praatje maken en de deelnemers aandacht geven
  • Spullen naderhand opruimen

Wat krijg je ervoor terug?

• Een leuke en gezellige vrijwilligersplek
  • Ieder jaar een attentie
  • Je wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst van de Bibliotheek