•   Voorzitter bij Speelotheek Pinoccio

    Voorzitter bij Speelotheek Pinoccio

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Voorzitter bij Speelotheek Pinoccio
Geplaatst door www.speelotheekpinoccio.nl
Plaats Speelotheek Pinoccio bevindt zich in de bibliotheek te Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Bestuurswerk
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Systematisch werken
Betrouwbaarheid tonen
Probleem oplossen
Samenwerken
presentatie

Beschrijving

Wil jij je talenten inzetten voor een kleine stichting met een leuke groep vrijwilligers? Dan is dit je kans! Stichting Speelotheek Pinoccio werd onlangs tweede in de verkiezing 'Speelotheek van het jaar' van de VSN. Zij zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Wat ga je doen?

  • Als voorzitter ben je eerder de spin in het web dan de baas van de stichting
  • Je bent goed op de hoogte van wat er speelt binnen de Speelotheek
  • Je bent samen met de penningmeester, secretaris en eventuele algemene bestuursleden het dagelijks bestuur van de speelotheek
  • Je leidt bestuursvergaderingen en zorgt voor goede besluitvorming
  • Je vertegenwoordigt de Speelotheek

Als vrijwilliger krijg je een gratis abonnement op de Speelotheek. Heb je interesse in deze vacature? Meld je dan aan met onderstaand formulier.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.