Voorzitter afdeling Nijkerk (vrijwillig)

Vacature overzicht » Voorzitter afdeling Nijkerk (vrijwillig)
Geplaatst door Rode Kruis Gelderland
Categorie Bestuurswerk
Competenties Communiceren

De afdeling Nijkerk is op zoek naar een enthousiaste voorzitter. Als lid van het dagelijks Bestuur bepaal jij mede het beleid voor de komende jaren en welke activiteiten de afdeling gaat uitvoeren. Ben jij een echte opbouwer en heb jij zin in een uitdagende bestuursfunctie? Dan zoeken zij jou! Kijk op YouTube voor een filmpje over vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis!

Wat ga je doen?

• Je bent het boegbeeld van het Rode Kruis en onze afdeling
  • Je geeft richting en sturing aan de afdeling
  • Je zorgt voor de uitvoering van het voorgenomen werkplan
  • Je zit de vergadering van het afdelingsbestuur/-coördinatieteam voor
  • Je bouwt een netwerk op en onderhoudt deze interne en externe contacten
  • Je legt namens de afdeling verantwoording af aan het districtsbestuur

Wie ben jij?

• Je vindt iets opbouwen een echte uitdaging
  • Je bent een enthousiaste en motiverende persoonlijkheid
  • Je kunt mensen verbinden en stimuleren om samen te werken
  • Je hebt ongeveer 8 tot 10 uur per maand tijd voor het Rode Kruis

Zij bieden jou

Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. Je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en je reis- en onkosten worden vergoed.

Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in  nood. Dat doen zij om de hoek – en ver weg. Dat doen ze vanuit hun hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen zij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten.