•   voorzitter

    voorzitter

 
Print Friendly
Vacature overzicht » voorzitter
Geplaatst door NVVH-Vrouwennetwerk
Plaats Zaal bij de Vredeskerk
Vacature type Organisatie
Categorie Bestuurswerk
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

Word jij de nieuwe voorzitter van het NVVH-Vrouwennetwerk ?

NVVH-Vrouwennetwerk  is een organisatie met 150 leden, die een plek biedt voor sociale contacten en creativiteit op basis van educatie, voorlichting en ontmoeting.

Naast de maandelijkse lezingen over diverse onderwerpen, zijn er verschillende  activiteiten, zoals leeskring, muziekkring, kunstkring, bridge en een koor.

NVVH-Vrouwennetwerk is op zoek naar een enthousiaste voorzitter. Zij is het gezicht van de organisatie naar binnen en buiten. Haar taken zijn o.a. het voorzitten van de bestuursvergaderingen en de ledenvergadering en het opstellen van de agenda samen met de secretaris.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.