Voorlezer VoorleesExpress

Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Adres Frieswijkstraat 99

De VoorleesExpress stimuleert de taalontwikkeling en het leesplezier van kinderen van 2-8 jaar.
Houd je van voorlezen? En vind je het leuk om kinderen uit andere culturen te leren kennen? Ben je gedurende 20 weken iedere week 1 uur op een vaste tijd beschikbaar? Dan is dit misschien wat voor jou.

Als voorlezer maak je ouders en kinderen bekend met voorlezen, boekjes en de bibliotheek. Samen met het gezin kijk je hoe het voorlezen een vaste plek kan krijgen in het gezin.

Wat vraagt de bibliotheek van je:
- enthousiasme
- een goede beheersing van het Nederlands
- een open houding
- dat je goed met kinderen om kunt gaan

Wat biedt de bibliotheek je:
-  de mogelijkheid om kennis te maken met volwassenen en kinderen uit andere culturen
- een training in boekkeuze en interactief voorlezen
- ondersteuning door een coördinator
- een zinvolle en nuttige tijdsbesteding.

Je bent van harte welkom!