•   Vervoersmaatje gezocht!

    Vervoersmaatje gezocht!

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vervoersmaatje gezocht!
Geplaatst door Individu
Plaats Nijkerk
Vacature type Individu
Categorie Contact en begeleiding
Categorie Iemand vervoeren en begeleiden
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo

Beschrijving

Op zoek naar:
Geslacht: Geen voorkeur

Een jonge Nijkerkse vrouw is op zoek naar een betrouwbaar persoon die haar wil brengen en halen van en naar  zorgmanege Zwanenburg in de Glind, Amersfoort. Het gaat om de maandagmiddag (één keer in de 14 dagen) en elke vrijdagmiddag.

Mevrouw heeft lichamelijke problemen en ASS. Autorijden en/of zelfstandig reizen met het openbaar vervoer geeft haar teveel stress en prikkels.

Je mag blijven en meehelpen op de manege als je dat leuk vindt en je krijgt een kilometervergoeding.

Wil jij je aanmelding als vervoersmaatje? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.