Vervoersmaatje gezocht!

Vacature overzicht » Vervoersmaatje gezocht!
Geplaatst door Individu
Vacature type Individu
Categorie Contact en begeleiding
Categorie Iemand vervoeren en begeleiden
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo

Op zoek naar:
Geslacht: Geen voorkeur

Een jonge Nijkerkse vrouw is op zoek naar een betrouwbaar persoon die haar wil brengen en halen van en naar  zorgmanege Zwanenburg in de Glind, Amersfoort. Het gaat om de maandagmiddag (één keer in de 14 dagen) en elke vrijdagmiddag.

Mevrouw heeft lichamelijke problemen en ASS. Autorijden en/of zelfstandig reizen met het openbaar vervoer geeft haar teveel stress en prikkels.

Je mag blijven en meehelpen op de manege als je dat leuk vindt en je krijgt een kilometervergoeding.

Wil jij je aanmelding als vervoersmaatje? Vul dan onderstaand formulier in.