•   Chauffeur dagbesteding

    Chauffeur dagbesteding

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Chauffeur dagbesteding
Geplaatst door Land in Zicht
Plaats Amersfoort Vathorst
Vacature type Organisatie
Categorie Mensen met een beperking
Natuur, milieu en dieren
Vervoer
Type vrijwilliger Volwassenen
Adres Domstraat 82

Beschrijving

Hou je van autorijden en wil je daarmee een waardevolle bijdrage leveren aan het dagelijks leven van onze deelnemers? We zijn op zoek naar een vrijwillige chauffeur voor de vrijdagochtend om half 9 en/ of vrijdagmiddag om half 1.

Je rijdt per keer ongeveer een uur in een busje van Land in Zicht door ons mooie Amersfoort en omgeving. Uiteraard staat de koffie of thee voor je klaar en krijg je er een boel dankbaarheid en gezelligheid voor terug. De bus staat gepoetst voor je klaar!

Meteen enthousiast geworden of nog vragen? Reageer dan door onderstaand formulier in te vullen.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.