Tuinvrijwilliger

Categorie Natuur, milieu en dieren
Praktische klussen
Volwassenen

Amaris Dagcentrum Nijkerkerveen is een plek waar ouderen hun dag in kunnen vullen met ontspanning, ontmoeting, activiteiten, een maaltijd, verzorging en begeleiding.  De meeste ouderen die er komen, zijn mensen met een fysieke of somatische beperking. De achtertuin is ingericht als belevingstuin.

Om de tuin mooi en op orde te houden is Amaris Dagcentrum Nijkerkerveen op zoek naar een tuinvrijwilliger voor o.a. het maaien van het gras, schoffelen, bijhouden van de paden.

Van de vrijwilliger wordt gevraagd dat hij/zij zelfstandig kan werken (of onder eigen begeleiding), ervaring heeft met tuinieren en affiniteit heeft met de doelgroep.

Werktijden: in overleg