•   Tuinvrijwilliger

    Tuinvrijwilliger

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Tuinvrijwilliger
Geplaatst door Amaris Dagcentrum
Plaats Nijkerkerveen
Vacature type Organisatie
Categorie Natuur, milieu en dieren
Praktische klussen
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren

Beschrijving

Amaris Dagcentrum Nijkerkerveen is een plek waar ouderen hun dag in kunnen vullen met ontspanning, ontmoeting, activiteiten, een maaltijd, verzorging en begeleiding.  De meeste ouderen die er komen, zijn mensen met een fysieke of somatische beperking. De achtertuin is ingericht als belevingstuin.

Om de tuin mooi en op orde te houden is Amaris Dagcentrum Nijkerkerveen op zoek naar een tuinvrijwilliger voor o.a. het maaien van het gras, schoffelen, bijhouden van de paden.

Van de vrijwilliger wordt gevraagd dat hij/zij zelfstandig kan werken (of onder eigen begeleiding), ervaring heeft met tuinieren en affiniteit heeft met de doelgroep.

Werktijden: in overleg

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.