•   Tuin vrijwilliger

    Tuin vrijwilliger

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Tuin vrijwilliger
Geplaatst door Callenbachstraat 13
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Mensen met een beperking
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Goede lichamelijke conditie

Beschrijving

Voor de woonlocatie nabij het centrum van Nijkerk is 's Heerenloo op zoek naar een tuinvrijwilliger. Zij hebben een prachtig aangelegde tuin die wel wat onderhoud vereist. Tot aan het begin dit jaar hebben ze een enthousiaste tuinvrijwilliger gehad die er helaas mee gestopt is. Het gaat om het onderhouden van de beplanting, snoeien van de heg, onkruid wieden en eigen creatieve ideeën met de tuin zijn ook welkom!

Zelf hebben zij helaas nauwelijks tijd om de tuin bij te houden.

's Heerenloo is een 24-uurs woonvoorziening met 9 jongvolwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking. De mogelijkheid is er, bij wederzijds vertrouwen, om cliënten mee te laten helpen met eenvoudige taakjes. Ook kan het gecombineerd worden met andere (creatieve) activiteiten met de cliënt. In overleg zijn er mogelijkheden genoeg.

Ben of ken jij iemand met "groene vingers" en een vlotte babbel? Laat het dan weten!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.