Tuin vrijwilliger

Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Goede lichamelijke conditie

Voor de woonlocatie nabij het centrum van Nijkerk is 's Heerenloo op zoek naar een tuinvrijwilliger. Zij hebben een prachtig aangelegde tuin die wel wat onderhoud vereist. Tot aan het begin dit jaar hebben ze een enthousiaste tuinvrijwilliger gehad die er helaas mee gestopt is. Het gaat om het onderhouden van de beplanting, snoeien van de heg, onkruid wieden en eigen creatieve ideeën met de tuin zijn ook welkom!

Zelf hebben zij helaas nauwelijks tijd om de tuin bij te houden.

's Heerenloo is een 24-uurs woonvoorziening met 9 jongvolwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking. De mogelijkheid is er, bij wederzijds vertrouwen, om cliënten mee te laten helpen met eenvoudige taakjes. Ook kan het gecombineerd worden met andere (creatieve) activiteiten met de cliënt. In overleg zijn er mogelijkheden genoeg.

Ben of ken jij iemand met "groene vingers" en een vlotte babbel? Laat het dan weten!