•   Technische vrijwilliger voor activiteiten (avond en zondagmiddag)

    Technische vrijwilliger voor activiteiten (avond en zondagmiddag)

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Technische vrijwilliger voor activiteiten (avond en zondagmiddag)
Geplaatst door Bibliotheek Nijkerk
Plaats Nijkerk (evt Nijkerkerveen of Hoevelaken)
Vacature type Organisatie
Categorie Gastvrouw/heer
Praktische klussen
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren

Beschrijving

De Bibliotheek gemeente Nijkerk zoekt vrijwilligers techniek, onder andere voor het Zondagmiddagpodium, wat van oktober tot en maart om de week plaats vindt op zondagmiddag. We beginnen dan rond 14:00 uur en zijn rond half 5 klaar.

Het gaat om het aansluiten en bedienen van zowel beeld als geluidsapparatuur, waar je uiteraard in meegenomen wordt door de huidige vrijwilligers. Ook is er een handleiding aanwezig. We hebben ook een livestream, die ook opgestart en bediend moet worden.

Per zondagmiddag of een avond door de week is er ook een medewerker en een vrijwilliger aanwezig. We hebben een paar technici, dus in overleg ben je ongeveer eens per 2 maanden een zondag aanwezig, en daarnaast een of meer doordeweekse avonden per maand.

Ruilen als je niet kan is mogelijk. Er is een groepsapp voor overleg. Als vrijwilliger ontvang je een gratis jaarabonnement van de Bibliotheek!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.