•   Taalvrijwilliger individuele taalbegeleiding

    Taalvrijwilliger individuele taalbegeleiding

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Taalvrijwilliger individuele taalbegeleiding
Geplaatst door Bibliotheek Nijkerk
Plaats Nijkerk, Hoevelaken of Nijkerkerveen
Vacature type Organisatie
Categorie Contact en begeleiding
Educatie
Informatie en advies
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Systematisch werken
Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Toepassen taal en rekenen
Samenwerken
Adres Frieswijkstraat 99

Beschrijving

Taalvrijwilliger individuele taalbegeleiding

Vind je het leuk om mensen iets te leren? En ben je goed in  Nederlands?
Een taalvrijwilliger begeleidt één of meer mensen bij het leren van de Nederlandse taal. Je maakt kennis met mensen uit een andere cultuur.

Na een korte cursus geef je één uur per week les in de bibliotheek, op een vaste tijd. Een taaldocent kan  je, wanneer nodig, helpen bij het kiezen van lesmateriaal. Maar het zwaartepunt van de begeleiding is oefenen met spreken. Voor advies kun je altijd bij de taaldocent van Landstede terecht.

 

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.