Taalvrijwilliger individuele taalbegeleiding

Toepassen taal en rekenen
Adres Frieswijkstraat 99

Taalvrijwilliger individuele taalbegeleiding

Vind je het leuk om mensen iets te leren? En ben je goed in  Nederlands?
Een taalvrijwilliger begeleidt één of meer mensen bij het leren van de Nederlandse taal. Je maakt kennis met mensen uit een andere cultuur.

Na een korte cursus geef je één uur per week les in de bibliotheek, op een vaste tijd. Een taaldocent kan  je, wanneer nodig, helpen bij het kiezen van lesmateriaal. Maar het zwaartepunt van de begeleiding is oefenen met spreken. Voor advies kun je altijd bij de taaldocent van Landstede terecht.