•   Taalmaatjes

    Taalmaatjes

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Taalmaatjes
Geplaatst door Vluchtelingenwerk Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Contact en begeleiding

Beschrijving

Vluchtelingenwerk Nijkerk is op zoek naar mensen die vluchtelingen, migranten en andere nieuwkomers ondersteunen bij het leren/verbeteren van de Nederlandse taal.

Goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig. Vindt u het belangrijk en leuk om dit over te brengen aan anderen en bent u in staat om iemand hierin te coachen, dan is deze vacature echt iets voor u.

Werktijden: in overleg, eenmaal per weer 2 à 3 uur.

Werklocatie: bij cliënt thuis, bij de coach thuis, in de bibliotheek Nijkerk

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.