Taalmaatjes

Vacature overzicht » Taalmaatjes
Geplaatst door Vluchtelingenwerk Nijkerk
Categorie Contact en begeleiding

Vluchtelingenwerk Nijkerk is op zoek naar mensen die vluchtelingen, migranten en andere nieuwkomers ondersteunen bij het leren/verbeteren van de Nederlandse taal.

Goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig. Vindt u het belangrijk en leuk om dit over te brengen aan anderen en bent u in staat om iemand hierin te coachen, dan is deze vacature echt iets voor u.

Werktijden: in overleg, eenmaal per weer 2 à 3 uur.

Werklocatie: bij cliënt thuis, bij de coach thuis, in de bibliotheek Nijkerk