•   Social media expert met gevoel voor tekst en beeld

    Social media expert met gevoel voor tekst en beeld

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Social media expert met gevoel voor tekst en beeld
Geplaatst door Stichting Veluwe Wandeltocht
Plaats vv Sparta Nijkerk-sportcomplex De Ebbenhorst
Vacature type Organisatie
Categorie Sport en recreatie
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

De Veluwe Wandeltocht is al meer dan 60 jaar het leukste evenement van Nijkerk. Draag jij Nijkerk als wandelstad een warm hart toe en wil jij deel uitmaken van het enthousiaste team van vrijwilligers van de Veluwe Wandeltocht? Ben je ervaren op het gebied van social media en heb je gevoel voor tekst, vormgeving en ben je creatief? Meld je dan nu aan!

Het leuke van vrijwilligerswerk voor de Veluwe Wandeltocht is dat je niet het hele jaar door beschikbaar hoeft te zijn, het werk zit'm vooral in de maanden februari tot en met mei. En een keertje in het najaar om weer even bij te praten en eventuele thema's te bespreken.
We werken met een vaste activiteitenlijst waarin op chronologische volgorde alle taken staan beschreven. Dat maakt het werk leuk en gemakkelijk! ca. 6 keer komen we bij elkaar en gaan we aan de slag met de actiepunten (dat is november, januari, februari, maart, april en mei).

Wij zoeken een social media expert met gevoel voor tekst en beeld.

De werkzaamheden zijn:

- Het up to date houden van www.veluwewandeltocht.nl

- plaatsen van berichtjes op onze facebookpagina

- maken van ansichtkaart en de advertenties

- het te woord staan van de (lokale) pers rondom de Veluwe Wandeltocht

De tijdsbesteding is minimaal, we schatten in gemiddeld 1 a 2 uur per week.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.