Secretaris Dagelijks Bestuur Stichting Wereldwinkel Nijkerk

Vacature overzicht » Secretaris Dagelijks Bestuur Stichting Wereldwinkel Nijkerk

Wereldwinkel Nijkerk is op zoek naar een secretaris.

De taken van de secretaris bestaan o.a. uit:

• Agenda maandelijkse teamvergadering voorbereiden
  • Agenda 3-maandelijkse vergadering Dagelijks Bestuur (DB) voorbereiden
  • Teamvergadering en DB-vergadering notuleren
  • Jaarvergadering organiseren
  • Jaarverslag opmaken
  • Post, email bijhouden, afhandelen evt. verspreiden
  • Adressenlijst (incl. e-mail) bijhouden
  • Lijst taakverdeling bijhouden
  • Handboek Wereldwinkel bijhouden, zo nodig aanpassen
  • Aanspreekpunt/contactpersoon voor diverse instanties (o.a. Sigma, Gemeente)

Bestuursleden kunnen - net als de andere vrijwilligers - winkeldiensten draaien, maar dit is niet per se verplicht.